Om Oresundsteatern.se

kulturtantVi är några kulturälskare i norra Sverige som brinner för teater, humor och fester. Vi vill inspirera dig med våra tankar och idéer, men också ge dig några praktiska tips på hur du kan leva ett riktigt kulturliv!

Teater är en av våra största passioner och vi är ständigt på jakt efter nya produktioner att se. Vi vill dela vår kärlek till teatern med dig och hoppas kunna inspirera dig att gå och se fler liveföreställningar! Vi tycker också att det är viktigt att stödja din lokala teaterscen, för det är där de allra flesta av oss har sin första teaterupplevelse. Och det bidrar till ett levande kulturliv i landets alla delar.

Om du är ute efter ett gott skratt har du kommit till rätt ställe! Vi älskar komedi och anser att det är en viktig del av livet. Skrattet är trots allt den bästa medicinen. Vi kommer att dela med oss av våra favoritkomiker och förhoppningsvis presentera dig för några nya också!

Och sist men inte minst, vi älskar en bra fest! Vi kommer att dela med oss av våra favorittips och tricks för fester, samt några av de bästa ställena att gå ut på i norra Sverige.

Vi hoppas att du tycker om att läsa vår blogg och att du finner den användbar! Välkommen till oss.

Frågor? Kontakta oss på info@oresundsteatern.se.